FORTUNA F2POL 1 – ALMEX FURNITURE

FORTUNA F2POL 1

441.00

Category:

Description

Dollap dopio melamine ne ngjyre qershi me dy dyer qe hapen si harmonike. Brenda dollapit ka nje rreze metalike te krijuar posaçerisht per rrobat e varura si dhe 4 rafte. Dimensionet e veshjet: 100x52x222cm

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “FORTUNA F2POL 1”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Monedha
EUR Euro