FORTUNA F2POL 1

441.00

Dollap dopio melAMine ne ngjyre qershi me dy dyer qe hapen si harmonike. Brenda dollapit ka nje rreze metalike te krijuar posa?erisht per rrobat e varura si dhe 4 rafte. Dimensionet e veshjet: 100x52x222cm

Vlerësimet

There are no reviews yet.

Be the first to review “FORTUNA F2POL 1”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kategori: