FORTUNA F2 1

413.00

Dollap i dyfishte melAMine i bardhe me dy dyer qe hapen si harmonike. Brenda dollapit ka nje rreze metalike te krijuar posa?erisht per rrobat e varura ,si dhe dy rafte per ruajtjen e rrobave.

Vlerësimet

There are no reviews yet.

Be the first to review “FORTUNA F2 1”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kategori: