AM0057.01

136.00

Ideja e p?rsosur p?r dhom?n tuaj t? ngr?nies ?sht? kjo tryez? elegante e ngr?nies. Kombinimi i mdf dhe k?mb?t e bardha nga dru? lisi masiv e b?n at? zgjidhjen perfekte p?r sht?pin? tuaj.Dimensionet 80x80x74 cm

Vlerësimet

There are no reviews yet.

Be the first to review “AM0057.01”

Your email address will not be published.

Kategoritë: ,