11,300L.

Ideja e përsosur për dhomën tuaj të ngrënies është kjo tryezë elegante e ngrënies.Kombinimi i mdf dhe këmbët e bardha nga dru lisi masiv e bën atë zgjidhjen e përsosur për shtëpinë tuaj.Dimensionet :120x80x73 cm

Vlerësimet

There are no reviews yet.

Be the first to review “AM008.01”

Your email address will not be published. Required fields are marked *