Hot

AM0088.03

62.00

Stol metalik , me mbeshtetese ,dizajn modern industrial ,me detaje ndryshku ,qendruesAMeri maksimale dhe shumellojsAMeri perdorimesh .Dimensionet: 43x43x104 cm
Lartesia e sediljes: 77.5 cm

Vlerësimet

There are no reviews yet.

Be the first to review “AM0088.03”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kategori: