160.00

Zgjidhni stol modern që i jep hapësirës tuaj një notë tjetër.
Një prekje elegance, e kombinuar me variacione dhe forma të panumërta ngjyrash.
Pjesa e pasme e stolit është e veshur me një dizajn të mrekullueshëm me tegela.
Pëlhurë pak me shkëlqim një nga tendencat e gjalla per ekselence ne dizajn.
tapiceria velvet bën diferencën!

Vlerësimet

There are no reviews yet.

Be the first to review “am8519”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kategoritë: , ,