Tavoline e takimeve profesionale, melAMine, ne wenge dhe beige. Tavolina e zyres eshte mobilja me themelore, zgjidhni ate te duhuren per t’ju sherbyer me shume pasi do te kaloni disa ore ne dite.

Vlerësimet

There are no reviews yet.

Be the first to review “AM2065.01”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kategori: