Hot

AM2067.01L (1)

29,800L.

Mobilje zyre ,e kompletuar me tavolinen e punes , komedinen me sirtare dhe komedinen me rafte per mbajtjen e dokumentave te ndryshme te punes . E stilit modern pershtatet dhe kombinohet me cdo lloj ambjenti ,qofte dhe minimalist .

Vlerësimet

There are no reviews yet.

Be the first to review “AM2067.01L (1)”

Your email address will not be published. Required fields are marked *