Hot

178,800L.

Divan kendor  me jastekë të mëdhenj të bërë prej pëlhure në ngjyrë gri dhe kornizë alumini në ngjyrë gri të errët në ndërthurje me detaje të bëra prej materiali poliwood në hije druri.
Tavolinë prej kornize alumini në gri të errët e kombinuar me sipërfaqe poliwood në hije druri .

Përmasat e divanit këndor: 177.5x243x80Y cm.

Lartësia e sediljes: 44 cm.

Përmasat e tryezës: 76 x 77.5 x 33 cm.


		                    

Vlerësimet

There are no reviews yet.

Be the first to review “AM5126.12”

Your email address will not be published. Required fields are marked *