Hot

400.00

Set per AMbjent te jashtem me dy poltrona dhe nje tavoline .Poltronat kane nje strukture metalike te nderthurur me wicker , qe dallon per rezistencen e larte ndaj kushteve atmosferike ne temperatura te uleta dhe te larta (-85C + 85C) me stabilizues ultraviole.

E p?rsosur p?r hap?sira profesionale.

Vlerësimet

There are no reviews yet.

Be the first to review “AM10335”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kategoritë: ,