Hot

75.00

Syprine e cila Karakterizohet nga rezistenca ndaj temperaturave te larta me rezistence te shkelqyesAMe ndaj zjarrit, gervishtjeve dhe rezistence te larte te ujit.
Shte i pershtatshem per kontakt me ushqimin dhe materiali i tij eshte miqesor me mjedisin. Ideale per perdorim te jashtem dhe te brendshem. I pershtatshem per cdo lloj AMbienti. Dimensionet 60x60cm

Vlerësimet

There are no reviews yet.

Be the first to review “AM5160.02”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kategori: