Hot

1,440.00

Set per outdoor ,divan dy vendesh dhe 2 poltrona tek + tavoline 100×60 cm , strukture alumini I veshur me thurje polipropilen ngjyre gri e erret ,tapiceri ne ndenjese gri

Vlerësimet

There are no reviews yet.

Be the first to review “AM5282.01”

Your email address will not be published.

Kategori: