Hot

7,200L.

Poltron i palosshem , 3 ulëse të palosshme, pa krahë në ngjyrë arre dhe mbulesë PVC në ngjyrë krem. Ndërtuar nga 100% dru lisi i fortë.

Ngjyra e struktures se drurit :  arre

Ngjyra Tekstilit: krem

Përmasat: 60x96x91,5 cm Lartësia e sediljes: 44 cm Përmasat e mbyllura 60x138x8cm E përsosur për hapësira profesionale.

Vlerësimet

There are no reviews yet.

Be the first to review “AM5426”

Your email address will not be published. Required fields are marked *