AM10248.02

80.00

Poltron plazhi me dru ahu I trajtuar per AMbjent te jashtem ,light wallnut ,duron lageshtiren dhe temperaturat e larta , textilen pvc ngjyre ecru. I palosshem

Vlerësimet

There are no reviews yet.

Be the first to review “AM10248.02”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kategori: