128.00

Stol i nje dizajni modern per hapesira te brendsAMe dhe te jashtme, teper praktik dhe komfort. Stoli ka nje strukture metalike te zeze dhe shpinore e ndenjese te veshur me thurrje prej xukthi ne bezhe , e cila ka rezistence te larte ndaj temperaturave dhe eshte e pasuruar me stabilizues UV ndaj rrezeve te diellit .

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “AM5706”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Categories: , ,