Hot

AM8000.01

74.00

Stol skeleti dru ahu ngjyre natyrale ,ndenjese dhe shpinore teknopolimer ngjyre te bardhe dhe tapiceri lekure ekologjike ne ndenjese.Lartesia maximale 70 cm

Vlerësimet

There are no reviews yet.

Be the first to review “AM8000.01”

Your email address will not be published.

Kategori: