6,400L.

Karrige ngr?nie moderne VANESSA me sedilje polipropileni dhe k?mb? metalike. Karrigia e ngr?nies VANESSA ?sht? nj? dizajn unik q? do t? nxjerr? n? pah ?do cep t? sht?pis? ose hap?sir?s s? biznesit tuaj.

P?rmasat: 43×46,5×82 cm.

Lart?sia e sediljes: 48 cm.

P?rmasat e sediljes: 38×37 cm.

Vlerësimet

There are no reviews yet.

Be the first to review “AM8052”

Your email address will not be published. Required fields are marked *