96.00

Nje poltron elegant me tapiceri velvet dhe skelet metalik qe imiton drurin . Nje design modern dhe contemporan njekohesisht , ne cdo AMbjent indoor qe do ta vendsni do te gjeje perdorim . Ngjyrat e disponuesAMe si ne foto .

Vlerësimet

There are no reviews yet.

Be the first to review “AM8546”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kategoritë: ,