Hot

96.00

Poltrone alumini “BAMboo Look” per rezistence te larte ndaj diellit dhe shiut.
Dimensionet: 57x57x83 cm
Pelhure tekstile e papershkuesAMe nga uji ne pjesen e pasme dhe vendin 4×4
Dimensionet e kembeve te pasme te aluminit:? 0.28×1.50 mm.
Dimensionet e kembes se perparme te aluminit: 0.25×1.20 mm.

Vlerësimet

There are no reviews yet.

Be the first to review “AM5108”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kategori: