528.00

poltron i varur lekundes? me lart?si t? rregulluesAMe t? sediljes.
Ideale p?r t? krijuar nj? atmosfer? komode n? kopshtin tuaj, ballkon dhe madje edhe dhom?n tuaj t? ndenjes.
Ka jast?k? t? l?vizsh?m, t? cil?t ndiAMojn? n? pastrimin e tyre, n? hije ngjyr? bezh?.
Foleja e saj ?sht? b?r? prej xunkthi n? ngjyr? bezh?, dhe baza e saj ?sht? metalike n? t? zez?.

Vlerësimet

There are no reviews yet.

Be the first to review “AM5755.01”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kategoritë: , ,