496.00

Poltron i varur? lekundes? me form? t? ve?ant? dhe lart?si t? rregulluesAMe t? sediljes.
Ka nj? bishtalec t? thjesht? me kthesa ngjyrash natyrore nga bastun prej palme kacavjerr?se, nj? material q? ka rezistenc? t? lart? ndaj temperaturave t? larta [-85C deri + 85C],
pasuruar me stabilizues UV p?r rrezet e diellit.
Ka rezistenc? t? madhe ndaj kushteve t? v?shtira t? motit si? jan? shiu dhe rrezet ultraviolet t? diellit.

Vlerësimet

There are no reviews yet.

Be the first to review “AM5752.04”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kategoritë: , ,