176.00

Zgjidhni stola moderne q? i japin hap?sir?s tuaj nj? not? tjet?r.

Vendosini n? kuzhin?n tuaj, p?rpara nj? palosje, nj? ishulli, nj? rafti
ose n? biznesin tuaj dhe krijoni nj? cep t? vog?l p?r m?ngjes,
vakte t? vogla dhe madje kafe me miqt? tuaj.Stoli me lart?si mesatare NORA prej metali n? hije t? art?
dhe tapiceria velvet ne ngjyre roze te purpurt , nj? kombinim unik q? do ta b?j? sht?pin? tuaj t? dallohet. I disponueshem gjithashtu ne ngjyre te zeze dhe jeshile

Vlerësimet

There are no reviews yet.

Be the first to review “AM8524”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kategoritë: , ,