Hot

AM00100.03

5,000L.

karrige  me skelet metalik ne efekt druri  dhe ndenjese me tapiceri/tekstil .Të forta, por të lehta, këto karrige janë perfekte për dhomën tuaj të ngrënies, dhomën ndenje  ose zyrën tuaj.Dimensionet: 45x54x84 cm

Vlerësimet

There are no reviews yet.

Be the first to review “AM00100.03”

Your email address will not be published. Required fields are marked *