Hot

AM5298.01

136.00

Poltrone moderne ne natyre, i bere nga kornize alumini ne te bardhe dhe i veshur me thurje te thurrur ne bezhe I pajisur shilte. Dimensionet: 57x60x90 cm
Lartesia e sediljes: 49 cm
Lartesia e krahut: 66.5 cm
Trashesia e jastekut: 5 cm
Dimensionet e uleseve: 45×44 cm

Vlerësimet

There are no reviews yet.

Be the first to review “AM5298.01”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kategori: