Poltrone modern e veshur me ngjyren ecru.
Korniza eshte bere prej metali per qendruesAMeri me te madhe
dhe kembet jane te veshura me pelhure. Dimensionet: 55x55x88 cm

Vlerësimet

There are no reviews yet.

Be the first to review “AM0063.01”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kategori: