Hot

264.00

Kolltuku i Carousel ka mberritur dhe eshte gati te ndryshoje gjith?ka ne dhomen tuaj te jeteses, me strukture druri dhe I veshur me tapiceri ngjyre gri .Kolltuku i ndikuar nga Pop Art eshte ne gjendje ta beje dhomen tuaj te jeteses te duket si nje veper arti. dimensionet: 92x75x80 cm
Madhesia e sediljes: 57×57 cm
Lartesia e sediljes: 38 cm
Lartesia e krahut: 60 cm

Vlerësimet

There are no reviews yet.

Be the first to review “AM3014.01”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kategori: