Hot

88.00

Kolltuk modern i veshur me pelhure burgundy ngjyre vishnje
Korniza eshte bere prej metali per qendruesAMeri me te madhe
dhe kembet jane te veshura me pelhure.
Dimensionet: 55x55x88,5 cm

Vlerësimet

There are no reviews yet.

Be the first to review “AM0063.04”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kategori: