Hot

208.00

Kolltuk mat i zi, ideal per perdorim ne shtepi dhe biznes. Dimensionet: 67x62x77 cm. Lartesia e sediljes: 44 cm,Dimensionet e uleseve: 43,5×49 cm

Vlerësimet

There are no reviews yet.

Be the first to review “AM3090.02”

Your email address will not be published.

Kategori: