AM2238.03

47.00

Coffe table me nje dizajn unik ,qe vjen si nderthurje e drurit me metal, elegante dhe lehtesisht e pershtatsAMe per te plotesuar dekorin e dhomes? tuaj . Dimensionet :90x60x30,5 cm

Vlerësimet

There are no reviews yet.

Be the first to review “AM2238.03”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Stok 10 Kategori: