Hot

AM0089.04

48.00

Nje stool bar i ve?ante ne dizajn modern,ku nderthur metal dhe dru.Korniza eshte metalike dhe sedilja eshte prej druri. Dimensionet 57,5×57,5×76 cm

Vlerësimet

There are no reviews yet.

Be the first to review “AM0089.04”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kategori: