144.00

Zgjidhni stol modern që i jep hapësirës tuaj një notë tjetër.
Një prekje elegance, e kombinuar me variacione dhe forma të panumërta ngjyrash.

Pëlhurë pak me shkëlqim një nga tendencat e gjalla per ekselence ne dizajn.
tapiceria velvet bën diferencën!

Përmasat: 50x51x111 cm.
Lartësia e sediljes: 72 cm.

Vlerësimet

There are no reviews yet.

Be the first to review “Am8526”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kategoritë: , ,