Hot

AM0126.01

3,200L.

karrige TWIST me skelet druri , te nderthurur me metal , si dhe ndenjese teknopolimer te veshur me tapiceri tekstil ne ngjyre kafe dhe gri. eshte e pershtatshme per perdorim shtepiak si karrige ngrenie.

Vlerësimet

There are no reviews yet.

Be the first to review “AM0126.01”

Your email address will not be published. Required fields are marked *