AM8547.01

120.00

Poltron e designit? modern me skelet metalik te lyer te zi ,ndenjese e veshur me tapiceri textil dhe shpinore me cope velvet . Nje design unik , qe gjen perdorim ne cdo AMbjent sipas kerkeses arreduese dhe arkitekturore .

Vlerësimet

There are no reviews yet.

Be the first to review “AM8547.01”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kategori: