Hot

AM0173.01

88.00

Stool RENATA eshte prej druri natyral dhe polipropileni i bardhe, dmth.nje kombinim unik qe do ta beje kuzhinen tuaj te ve?ohet.Dimensionet :47x50x108 cm
Lartesia e sediljes: 67 cm

Vlerësimet

There are no reviews yet.

Be the first to review “AM0173.01”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kategori: