104.00

Zgjidhni stola modern që i japin hapësirës tuaj një notë tjetër.

Stoli AVAYA është prej polipropileni dhe
me kembe metalike te lyera per te dhene pamjen e drurit.

Një kombinim unik që do ta bëjë shtëpinë tuaj të spikatur.

Përmasat: 47x49x97.5 cm.
Lartësia e sediljes: 73 cm.

Dimensionet e sediljes: 40×34 cm.

Vlerësimet

There are no reviews yet.

Be the first to review “am8686”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kategoritë: , ,