Hot

AM1021.02

61.00

karrige me krahe per salle pritje ose zyre. E veshur me lekure ekologjike ne ndenjese dhe shpinore ,skeleti krom . Prakticitet ne perdorim . Dimensionet: 55,5×67,5×94 cm
Lartesia e sediljes: 45 cm

Vlerësimet

There are no reviews yet.

Be the first to review “AM1021.02”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kategori: