Hot

AM1136.01

80.00

karrige operative, me skelet metalik ne forme slite qe rrit qendruesAMerine dhe rrjete pvc ne shpinore qe lejon ajrosjen dhe mosdjersitjen gjate kohes se qendrimit ,ndenjesja me lekure ekologjike .Ngjyra : e zeze Dimensionet: 60x58x93 cm

Vlerësimet

There are no reviews yet.

Be the first to review “AM1136.01”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kategori: