Hot

130.00

Karrige zyre me krah,me baze krom me qendruesAMeri te larte .ndenjesja dhe shpinorja me PU me cilesi te larte .Ngjyra: E zeze,dhe e bardhe .

Dimensionet: 58x62x90 cm

Vlerësimet

There are no reviews yet.

Be the first to review “AM1023.01”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kategoritë: ,