Hot

240.00

Karrige zyre e rrotulluesAMe me skelet teknopolimer, ndenjese dhe shpinore lekure ekologjike ,Nje karrige e pershtatsAMe per ata qe kalojne shume ore ne zyre apo edhe ne shtepi dhe ofron rehati dhe relaksim te jashtezakonshem duke kombinuar rehati me cilesi dhe dizajn unik. Dimensionet: 64x85x128 cm

Vlerësimet

There are no reviews yet.

Be the first to review “AM1055.01”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kategori: