Hot

224.00

Karrige zyre e rrotulluesAMe me skelet celik I kromuar, ndenjese dhe shpinore lekure ekologjike, e pajisur edhe me sensor per uljen dhe krijimin e nje relaksimi , Dimensionet: 64x74x134 cm Lartesia maksimale: 134 cm

Vlerësimet

There are no reviews yet.

Be the first to review “AM1057.01”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kategori: