Hot

22,900L.

Karrige zyre e rrotullueshme me skelet teknopolimer, ndenjese dhe shpinore lekure ekologjike ,Nje karrige e pershtatshme per ata qe kalojne shume ore ne zyre apo edhe ne shtepi dhe ofron rehati dhe relaksim te jashtezakonshem duke kombinuar rehati me cilesi dhe dizajn unik. Dimensionet: 64x85x128 cm

Vlerësimet

There are no reviews yet.

Be the first to review “AM1056.08”

Your email address will not be published. Required fields are marked *