Hot

160.00

Karrige zyre me mekanizem,skeleti celik I kromuar ndenjese dhe shpinore lekure ekologjike ngjyre te zeze. Dimensionet: 50x69x118.5 cm

Vlerësimet

There are no reviews yet.

Be the first to review “AM1092.01”

Your email address will not be published.

Kategori: