Hot

AM1100.09

264.00

KARRIGE zyre me krahe me cilesi te larte PU ne ngjyre kafe.Ve?anerisht praktike per zyrat dhe sallat e konferencave.Dimensionet: 65x52x105 cm, Lartesia e sediljes: 50 cm

Vlerësimet

There are no reviews yet.

Be the first to review “AM1100.09”

Your email address will not be published.

Kategori: