Hot

AM1074.2

160.00

Karrige pune ne nje kombinim perfekt te polipropilenit te zi dhe pelhure gri, jashtezakonisht e rehatsAMe dhe unike ne dizajn. Ve?anerisht praktike per zyrat dhe sallat e konferencave. Dimensionet: 64x60x94.5 cm,Lartesia e sediljes: 47 cm

Vlerësimet

There are no reviews yet.

Be the first to review “AM1074.2”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kategori: