Hot

AM1094.01

208.00

karrige zyre me krahe me cilesi te larte PU ne ngjyre te zeze .Ve?anerisht praktike per zyrat dhe sallat e konferencave.Dimensionet: 59,5x72x104 cm
, Lartesia e sediljes: 50 cm

Vlerësimet

There are no reviews yet.

Be the first to review “AM1094.01”

Your email address will not be published.

Kategori: