Hot

256.00

Karrige zyre me skelet celik I kromuar dhe rrota te perforcuara,ndenjese dhe shpinore lekure ekologjike ngjyre e zeze.Dimensionet: 64x73x124 cm

Vlerësimet

There are no reviews yet.

Be the first to review “AM1103.01”

Your email address will not be published.

Kategori: