Hot

256.00

Karrige zyre me skelet celik I kromuardhe rrota te perforcuara,ndenjese dhe shpinore lekure ekologjike ngjyre ecru me mbeshtetese anatomike.Dimensionet: 64x68x123 cm

Vlerësimet

There are no reviews yet.

Be the first to review “AM1104.07”

Your email address will not be published.

Kategori: