Hot

1,176.00

Nje prekje elegance, e kombinuar me variacione dhe forma te panumerta te ngjyrave. Set divan me dy poltrona ,cope velvet dhe baze metali argjendi.Dimensionet: 80x75x82Y cm
Lartesia e sediljes: 44 cm
Lartesia e krahut: 72 cm
Dimensionet e uleseve: 56×56 cm

Vlerësimet

There are no reviews yet.

Be the first to review “AM11051.01”

Your email address will not be published.

Kategori: