Hot

504.00

Divani dy vendesh , me cilesi te larte, me stil te perjetshem dhe persosmeri qe pershtatet kudo.Bere nga kornize druri ne nuance kafe, me tapiceri bezhe dhe detaje te mrekulluesAMe.dimensionet:
Gjatesia: 105 cm
Thellesia: 57 cm
Lartesia: 68 cm

Lartesia e krahut: 62 cm
Lartesia e sediljes: 45 cm

Vlerësimet

There are no reviews yet.

Be the first to review “AM8323”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kategori: